Lekker flottielje zeilen in Griekenland met deze luxe zeilvakantie!

Flottielje zeilen Kroatie

Vakantie, dat is het woord waar we allemaal voor werken. Onder vakanties in warme landen zijn er verschillende activiteiten die mensen graag doen, waaronder een hele populaire namelijk de zeilvakantie. Een website zoals flottielje geeft je daarin alle opties voor zeilen in het buitenland, zoals het huren van een boot of het meezeilen met een grotere/kleinere groep. Een echt avontuur dus.

Zeilvakantie in griekenland

Een echte vakantie vol zon en zee beleef je in Griekenland. Je hebt zelf de mogelijkheid om te varen naar enkele van de duizenden griekse eilandjes. Flottielje zeilen in Griekenland is meer dan alleen gaan zeilen. Het is namelijk een echte belevenis. Door in een ander land te varen leer je ook de cultuur daar kennen en voor de kinderen kan dat heel leerzaam zijn. Je kunt ook aanleggen aan de kade en genieten van een drankje op het terras. Of over de levendige boulevards struinen. Geniet van de Griekse gastvrijheid en gerechten. Griekenland heeft een goede Zeilwind en mooie schilderachtige, kleine haventjes. Vergeet even het normale leven en leef een werkelijk avontuur in Griekenland. 

Flottielje zeilen Kroatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een bedrijf als zeilnet huur je zelf een zeilboot via het Zeilnet en vaar je als schipper je zeilboot gepaard met een aantal andere zeilboten een bepaalde route. De ervaren Nederlandse flottielje begeleiding vaart op een eigen zeilboot oftewel een leadboat. De begeleiders kennen het gebied maar al te goed en zijn altijd via walkie-talkie bereikbaar. De zee is voor de meeste zeilers erg rustgevend. De juiste begeleiding zorgt er dan ook voor dat je ze alleen maar hoeft te volgen en je voor de rest je hoofd kan laten rusten en kan genieten van de Griekse wateren zonder enige vorm van stress. Als je al bijvoorbeeld eerder in Griekenland bent geweest kan flottielje zeilen in kroatië ook een optie zijn.