Eenvoudig een sloep huren Amsterdam

sloep huren Amsterdam

Wilt u varen in de grachten van de hoofdstad, dan kunt u hier een sloep huren Amsterdam. Zelf heb ik hier ook een sloep gehuurd voor de viering van mijn verjaardag en ik ben erg tevreden over de ervaring. Niet alleen kon ik tegen scherpe tarieven een sloep huren, ook was de service van het bedrijf top. Ik kon namelijk zelf de sloep kiezen en er werden allerlei faciliteiten geboden om de boottocht zo ideaal mogelijk te maken. Zo zaten er dekens op de boot die we konden gebruiken en waren er zwemvesten voor de kinderen. Daarnaast kregen we netten om plastic uit het water te halen om de kinderen te vermaken.

sloep huren Amsterdam

Dit heeft u nodig voor de reservering

Wanneer u graag een sloep huren Amsterdam, is het belangrijk om een aantal dingen te gebruiken hiervoor. Zo heeft u een legitimatie nodig voor de reservering en moet u van tevoren een borg betalen die u later weer zult terugkrijgen. Ook is het belangrijk dat u van tevoren aangeeft of u nog leuke activiteiten met de kinderen wilt doen, zoals een speurtocht. U hoeft zich geen zorgen te maken over een vaarbewijs, aangezien u deze niet nodig heeft hier. Wel moet u nuchter achter het stuur en dient u de vaarregels goed te kunnen naleven.

Eenvoudig online een reservering maken

Heeft u zin in een leuk middagje op het water, dan kunt u via de website eenvoudig een reservering maken. U kunt bij de tarieven kijken naar de mogelijkheden voor het huren van een boot. Let er wel op dat de tarieven verschillen doordeweeks en in het weekend. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen over praktische zaken of over mogelijke activiteiten die voor u geregeld kunnen worden. Wilt u dus een boot huren bij een bedrijf dat al jarenlange ervaring hierin heeft, dan raad ik u aan om hier eens een kijkje te nemen.