Een verhuisbedrijf vinden om mij te helpen met de verhuizing naar Veenendaal

Ik was op zoek naar een verhuisbedrijf in Veenendaal, die mij kon helpen om naar Veenendaal te verhuizen. Samen met mijn beste vriend hadden we eindelijk een kamer kunnen huren in een studentenpand waar we allebei terecht kunnen. Natuurlijk zijn we hier super blij mee maar we vinden het ook spannend omdat we voor het eerst op onszelf gaan. Maar we moesten wel best wel snel gaan verhuizen, hierdoor konden we geen vervoer vinden die onze spullen naar Veenendaal kon brengen. Daarom gingen we kijken of we een bedrijf konden inhuren die ons kon helpen.

Een verhuisbedrijf dat mijn spullen zorgeloos naar Veenendaal brengt

Het was nog een flinke klus om een verhuisbedrijf te vinden die onze wilde helpen verhuizen naar Veenendaal. Want bij sommige bedrijven moet je ongeveer twee weken van te voren reserveren en wij moesten dit helaas binnen een week geregeld hebben. Daardoor hebben veel bedrijven tegen ons nee gezegd omdat ze gewoon vol zijn geboekt. Met ons handen in het haar wisten we even niet meer wat we moesten doen. Totdat mijn opa ineens met een naam van een verhuisbedrijf kwam. Dat bedrijf was Waaijenberg en volgens mijn opa hebben die toen goed geholpen bij de verhuizing van mijn opa. Dus had ik contact opgenomen met Waaijenberg en bij hun was er wel plek om een dag te reserveren. Ik en mijn beste vriend waren heel erg blij!

Een fijne ervaring

Op de dag van de verhuizing hadden we met Waaijenberg een bepaald tijd en plaats afgesproken waar we elkaar zouden ontmoeten. Zij waren ruim op tijd bij de locatie en daardoor konden we iets eerder beginnen dan we hadden gepland. Bovendien ging alles sneller met de hulp van de medewerkers van Waaijenberg want we waren al binnen een uur en een kwartier klaar met inpakken. Bij de kamers is alles ook goed gegaan met uitpakken en is er onderweg niks kapot gegaan. Wij zijn erg blij met de goede service van Waaijenberg en als we ooit weer een keer gaan verhuizen, weten we wie we moeten bellen.

Meer weten over Waaijenberg en zijn diensten? Bekijk dan de website van Waaijenberg voor meer informatie.