Zonder stress naar de luchthaven gaan

Hoe leuk het ook is om op vakantie te gaan, het meest stressvolle deel is eigenlijk op je bestemming geraken. Eens je op het vliegtuig zit, kan je de uren gewoon weg proberen slapen, maar tot dat stadium geraken, kan vol met complicaties en zorgen zitten. Gelukkig zijn er enkele dingen die je kan proberen doen om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Een Week Op Voorhand

Een week voor je vertrek moet je concrete plannen maken rond je vertrek. Check de website van de luchtvaartmaatschappij en bekijk nog een keer of je vluchtdetails juist zijn en dat er geen ongelukkige verrassingen zullen zijn als je probeert in te checken. Zorg er zeker voor dat je je boardingpass hebt, of dat je er op de dag zelf gemakkelijk aan kan geraken.

Nu is het ook de tijd om je transport naar de luchthaven te boeken zoals een taxi of shuttle en je moet er zeker van zijn dat je goed op voorhand voor je vertrek aankomt. Een handig alternatief voor de taxi is om zelf te rijden naar de luchthaven en je auto achter te laten bij de parkeerdiensten – dit bespaart je een rit heen en terug met de taxi en geeft je rust in je hoofd omdat je weet dat je er exact wanneer je wil zal aankomen. Deze diensten zetten je meestal af en komen je terug halen aan de terminal, dus ze zijn ook extreem gemakkelijk.

Een Dag Op Voorhand

Een dag voor je vlucht moet je door je bagage gaan – het is echt niet goed om dit de dag van vertrek te doen aangezien je je aan het haasten bent en je waarschijnlijk iets zal vergeten. Maak een lijst en wees vooral voorzichtig om alle medicatie en andere essentiële items mee te nemen. Je moet ook nog eens checken of je de tickets hebt en er absoluut zeker van zijn wanneer je vlucht juist is, aangezien je dan nog steeds wat tijd zal hebben in het geval dat dingen incorrect geboekt werden.

http://eazzypark.nl – parkeren bij Eindhoven airport