Voor mijn bootbekleding naar zeilmakerij nabij Lelystad

Voor mijn boot wilde ik graag nieuwe bekleding op de banken laten maken. Daarom ging ik opzoek naar zeilmakerij Lelystad op het internet. Ik kwam op de website van BB Zeilmakerij terecht die gevestigd is in Dronten. Dit is dicht bij waar mijn boot ligt en besloot dan ook om daar heen te gaan en te kijken wat de kosten zou zijn voor het bekleden van de bank. Ik werd vriendelijk geholpen door een medewerker van deze onderneming en de offerte werd opgesteld voor het bekleden van mijn bank in de boot. Deze viel erg mee en maakte daarom een afspraak om dit voor mij waar te maken.

Prachtig en op maat gemaakt

Door de zeilmakerij nabij Lelystad, heb ik nu een prachtige nieuwe bank. Alles is op maat gemaakt en de voering is ook meteen vernieuwd. Dat allemaal voor een zeer lage prijs. Ook heeft de medewerker, van deze onderneming, goed naar mijn wensen geluisterd en is het precies geworden zoals ik het wilde. Het is zelfs nog mooier dan ik mij had kunnen voorstellen. Neem anders eens een kijkje op de website van dit bedrijf om te zien wat ik bedoel. Jij zult er geen spijt van krijgen.