Een fietsaccu revisies laten doen

De batterij van mijn tweewieler werd steeds zwakker. Daarom heb ik een fietsaccu revisies laten doen door het bedrijf Accureviseren.nl. Dit is vele malen goedkoper dan een nieuwe batterij te laten plaatsen. Hierdoor maakte ik een afspraak en bracht ik mijn tweewieler naar deze onderneming op de dag van mijn afspraak. Een vriendelijke medewerker vertelde mij hoe zij te werk gingen. Zo wordt eerst mijn tweewieler nagekeken of er niet iets anders aan de hand is. Als het inderdaad de batterij is dan bellen zij mij op om de kosten en de problemen te vertellen.

Goedkoop en garantie

Nadat ik mijn tweewieler had weggebracht bij Accureviseren.nl, werd ik gebeld door een medewerker van deze onderneming en vertelde mij dat het fietsaccu revisies zouden kosten. Hierdoor besloot ik dat zij van dit bedrijf deze mochten gaan maken. Dit is vele malen goedkoper dan een nieuwe batterij en ik kreeg er ook garantie op van een jaar. Dit vind ik een super service en geeft mij ook een goed gevoel. Zo weet ik zeker dat de batterij goed is na het maken ervan. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf om te zien wat ik bedoel.