Transport naar Rusland geregeld

Een klant van mij heeft een paar motoren voor een schip gekocht bij mij. Nu wilde deze klant het graag bij hem geleverd hebben. Daarom moest ik opzoek naar transport Rusland, zodat de klant de producten die die bij mij heeft gekocht, goed ontvangt in zijn vaderland. Nou was mijn ervaring met Strategic Logistics al eens eerder zeer goed bevallen, dat ik dit bedrijf weer inschakelde voor deze producten om te bezorgen op de plaats van bestemming. Daarom nam ik weer contact op met deze onderneming om mijn pakketten te verzenden. Voor de rest wordt alles geregeld door dit bedrijf en heb ik er geen omkijken meer naar.

Alles wordt geregeld

Het transport naar Rusland is zeer goed gegaan. Mijn klant heeft de producten goed ontvangen. Zelf heb ik er weinig iets voor hoeven doen. Strategic Logistics regelt de papieren en het vervoer. Over de kosten hoefde ik mij ook geen zorgen te maken want die is laag bij deze onderneming. Waar het pakket ook was, ik kon hem overal volgen en ik kreeg steeds netjes een melding toen die aan land was. Ook kreeg ik te horen toen die was bezorgt bij mijn klant. Dat vind ik een top service.