Vespa scooter leasen of kopen in Enschede?

Vespa scooter leasen of kopen in Enschede?

Je hebt Vespa scooters en je hebt de rest. Er zijn genoeg fabrikanten die mooie scooters maken, maar Vespa heeft een speciale aantrekkingskracht die de rest niet kan evenaren. Je ziet in Enschede steeds meer snorfietsen en bromfietsen rijden waarvan een behoorlijk deel de bekende Italiaanse Vespa scooters zijn. Momenteel kun je de Primavera en Sprint modellen kopen in verschillende uitvoeringen. De prijs ligt in het hogere segment, daarom kiezen veel mensen voor een scooter leasen. Dan kun je de scooter betalen in termijnen, wat beter voelt in de portemonnee. Goedkoop zijn ze misschien niet, maar de kwaliteit van Vespa is onovertroffen en het design is prachtig.

Online vind je niet alleen de meeste Vespa scooter modellen en uitvoeringen, ze zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan in Enschede. Bekijk het zelf op www.fastfuriousscooters.nl.

Vespa scooter leasen of kopen in Enschede?

Welke Vespa scooter kiezen?

Sinds 1946 brengt Vespa elke paar jaar nieuwe modellen uit, op dit moment kun je kiezen voor de Vespa Primavera en de Vespa Sprint.

  • Vespa Primavera: De klassieke retro scooter is in een nieuw jasje gestoken. De overkapping is nog steeds van duurzaam plaatstaal, daaronder schuilt de meest moderne technologie die toegepast wordt in scooters. De SETTANTESIMO uitvoering werd speciaal uitgebracht om het zeventig-jarig bestaan van Vespa te vieren.
  • Vespa Sprint: Dit model is wat sportiever dan de Primavera en biedt verder dezelfde technische kwaliteit zoals je die van Vespa gewend bent. Online kun je naast de standaard kleuren ook een heel bijzondere uitvoering bestellen met een custom lak. Deze laag is overigens later te verwijderen, daarmee biedt deze laag ook extra bescherming aan de scooter.

Verschillen tussen bromfiets en snorfiets

Er is nog wel eens wat verwarring omtrent de bromfiets en de snorfiets. Het grote verschil zit in de topsnelheid, een bromfiets (of bromscooter) mag 45 km/u rijden, de snorfiets (of snorscooter) mag maximaal 25 km/u rijden. Dit verschil zit niet in de motor, het is de begrenzer die de snelheid afknijpt. Wanneer je in Enschede woont op een plek met veel fietspaden kan een snorscooter een slimme keuze zijn, voor de rijders die van snelheid houden is een bromscooter wellicht beter. Onder andere bij Fast Furious scooters kun je een nieuwe bromscooter kopen.

Vespa scooter leasen of kopen in Enschede?

Vespa scooter leasen of kopen

Je kunt online relatief goedkoop een Vespa scooter kopen, toch blijft het een luxe scooter. Als je snel wilt rijden maar niet eerst jaren wilt sparen kun je ook een scooter leasen, dat is een scooter op afbetaling kopen waarbij de Vespa echt jouw eigendom wordt. Je bepaalt zelf de looptijd tegen een vast, maandelijks bedrag. Als je twijfelt tussen een occasion, of je oude brommer repareren is een scooter betalen in termijnen misschien wel de beste oplossing.

Online bestellen, levering in Enschede

Je hoeft tegenwoordig de deur niet meer uit, je kunt direct online jouw favoriete scooter bestellen. Deze wordt vervolgens snel afgeleverd bij jou op de stoep in Enschede. Vergeet niet om er ook direct een goed slot bij te bestellen, en eventueel een scooterhelm. Via Fastfuriousscooters.nl kun je niet alleen de laatste Vespa scooters kopen, je vindt hier ook praktische accessoires die niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook goedkoop!