Rijlessen in Eindhoven volgen

Gaan beginnen aan het halen van je rijbewijs begint met rijlessen Eindhoven volgen. Rijschool Dekker is sinds 1932 al een erkende rijschool en hier kan je terecht voor het halen van je autorijbewijs maar ook je motor- en vrachtwagenrijbewijs. Het is de oudste rijschool van ons land en heeft inmiddels ruim 55.000 begeleid naar het halen van hun rijbewijs.

Methode
In Nederland zijn er verschillende methodes om je rijbewijs te halen. Wanneer je  de rijlessen in Eindhoven wil volgen bij rijschool dekker kan je kiezen uit drie verschillende opties. Het volgen losse rijlessen, meestal één maal per week. Deze methode is aan te raden wanneer je al ervaring met rijden hebt. Je kan ook kiezen voor een tien-daagse cursus, deze heeft een korte doorlooptijd maar is erg intensief en mist de kracht van herhaling.  Of je kiest voor de nieuwe leerweg B

Leerweg B
Bij de nieuwe leerweg B start je met een basisopleiding met daarin theorie, 22 rijlessen in 11 blokken van 100 minuten, een dag met uitleg over het bedienen van een wagen, anti slip cursus en de tussentijdstoets van het CBR. Daarna komt er een advies over het vervolg. Deze kan je afnemen per 5 lessen en het examen. Inbegrepen in de prijs zit tot drie maal een herexamen, rijlessen moeten dan wel betaald worden.

Kiezen voor Rijschool Dekker
Een keuze maken is nooit makkelijk maar bij Rijschool Dekker zijn er veel opties. Een nieuwe leerweg, vrachtwagenrijbewijs, nascholing, en dit zijn nog maar een paar van pluspunten. Het bedrijf heeft een volledige BOVAG garantie, 100 % slagingspercentage en je gaat veilig op weg.