Een e scooter step kopen bij Fast & Furious Scooters

Het kopen van een e scooter step doe je eenvoudig en snel via de website van Fast & Furious Scooters. Er zijn verschillende soorten steppen te koop bij deze scooter speciaal shop. In dit artikel leggen wij je uit wat de mogelijkheden van verschillende e scooter steppen zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf ervan. Lees dus snel verder!

De verschillen tussen de e scooter step

Er zijn dus verschillende soorten e scooter steppen te vinden. Zo biedt Fast & Furious scooters je de mogelijkheid om een scooter met grote of kleine wielen aan te schaffen. Zo is er bijvoorbeeld een kleine e scooter step met kleine wielen, die je ook nog eens eenvoudig kan opklappen. Daarnaast is deze e scooter step ook nog eens lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt als je op stap gaat. Er zijn ook grotere e scooter steppen met grote wielen. Deze hebben vaak een kenteken en mogen daarmee dan ook legaal de openbare weg op in Nederland. Dit is overigens nu nog niet het geval met de kleine e scooter step, die niet over een kenteken beschikt. Het overgrote voordeel van een e scooter step is dat deze vaak ook een zadel heeft. Hierdoor hoef je gedurende jouw tocht niet te blijven staan. Hierdoor rijden ze veelal comfortabeler en geven ze een veiliger gevoel dan de kleine e scooter step. Uiteraard houdt de aanschaf van een grote e scooter step ook in dat je er langer mee kan rijden.

Daarnaast zijn er verschillen in snelheid als je de e scooter step wilt aanschaffen. Iets om rekening mee te houden dus. Sommige steppen kunnen een snelheid van 45 kilometer per uur bereiken, terwijl anderen rond de 25 kilometer per uur zitten. Ook raden we je aan om goed te kijken naar hoe lang je accu mee gaat, hoe lang het opladen van een accu duurt en wat de actieradius van jouw e scooter step is. Dit zijn namelijk belangrijke overwegingen die je in jouw achterhoofd moet houden als je zo’n step aanschaft.

De aanschaf van een e scooter step

Een e scooter step kan je via Fast & Furious Scooters zowel direct kopen, als leasen. Ook is het mogelijk om de e scooter step in termijnen te betalen, mocht je dat beter uitkomen. Het grote voordeel: je betaalt geen rente als je in termijnen betaalt. Als je voor deze optie kiest, betaal je jouw e scooter step af in drie termijnen. Bij de aanschaf betaal je het eerste deel, 30 dagen later het tweede deel en nog eens 30 dagen later het derde deel. Ook is het mogelijk om jouw e scooter step te leasen. Hierdoor betaal je iedere maand een klein beetje af en heb je de mogelijkheid om de step af te lossen in 12, 18, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen!

Koop jouw step nu direct!

Ben jij ook zo gecharmeerd van de e scooter step? Koop deze dan direct! Let hierbij wel op de volgende dingen:

  • Of de step op de openbare weg mag
  • Hoe hard de step gaat
  • Hoe lang je accu meegaat
  • Hoe lang het opladen van jouw accu duurt
  • Wat de actieradius van de e scooter step is

Heb je dit allemaal goed bekeken? Dan ben je helemaal klaar voor de aanschaf! Bestel direct via fastfuriousscooters.nl.”>www.fastfuriousscooters.nl.