Wie heeft er ook rijles Ede gehad?

rijles rijschool

Rijles in Ede volgen

Wie van jullie heeft ook rijles Ede gehad? Rijles in Ede kun je naar mijn mening het beste volgen bij Wesseldijk. Zij zijn bekend in de omgeving en hebben een supergoede rijschool! Wesseldijk is een ANWB rijschool en heeft daarom alleen de beste rij instructeurs in dienst. De kwaliteit van de lessen is daarom ook erg goed en iedereen wordt goed, vriendelijk en duidelijk behandeld en veel geleerd over auto rijden. Ik voelde mij continu op mijn gemak in de auto, omdat mijn rij instructeur zo goed met mij om ging. Een keer heb ik twee rijlessen gevolgd bij een andere rijschool en dat beviel mij niet zo goed. De instructeur daar was erg streng en raakte snel geïrriteerd als ik hem niet begreep of iets verkeerd deed. Daar voelde ik mij niet goed bij en zo kwam ik ook niet vooruit. Toen ik overstapte naar Wesseldijk veranderde alles voor mij en nu gaat het een stuk beter! Ik begin echt goed te worden in het autorijden en denk dat ik binnenkort met mijn examen kan beginnen. Wie weet hoe snel ik die haal!

rijles rijschool

Goede rijschool

Als je ook een goede rijschool wilt, neem dan rijles bij Wesseldijk. Zij bieden ook grip- en slipcurcussen aan! Dat laat maar weer eens zien hoeveel zij weten van autorijden en veilig zijn in het verkeer. Als ik nogmaals een keuze moest maken, was ik weer naar Wesseldijk gegaan. Misschien dat ik ook nog wel de slipcursus ga doen!