Weten jullie wat e achter b betekent?

e achter bEen goede vriend van mij heeft sinds vorige week zijn rijbewijs. Hij heeft zowel de theorie als de praktijk in één keer gehaald. Voor de theorie moest hij veel doen. Hij is namelijk niet zo’n studiebol en dus moest hij er hard voor leren. Ik had hem hier dan ook een paar zaterdagen meegeholpen. Uiteindelijk wist hij alles dan ook perfect uit zijn hoofd. Maar omdat hij dus nog niet tevreden was, ging hij ook nog eens voor de e achter b. Wie van jullie kent deze term? Voor de mensen die dit niet kennen, dit is het behalen van je aanhangerrijbewijs. Zijn broer heeft namelijk een eigen klusbedrijf. Van tijd tot tijd helpt hij hem dan ook mee. Vooral in de zomer wanneer het druk is, staat hij geregeld voor hem klaar.

rijlessen

Ook voor zakelijke bestuurders

Wellicht dat dit ook interessant is voor jullie, Osseforth biedt zijn diensten ook aan voor zakelijke bestuurders. Indien jij bijscholing nodig hebt, regelen zij dit ook voor jou. Hier kun je dan altijd kosteloos contact met hun opnemen om een offerte aan te vragen. Zij bieden dan ook een scala van diensten aan, eigen teveel om in dit blog te bespreken.

osseforthWat ik jullie wel met zekerheid kan zeggen is dat de service hier zeer goed is. Dat kan die vriend van mij dus beamen. Zo’n e achter b cursus heb je hier zo gehaald volgens hem. Vandaar dat de slagingspercentage hier ook zo hoog is. Zij werken hier namelijk alleen maar met gecertificeerde instructeurs. Hier krijg je dan dus echt waar voor je geld.