Wat zijn de kosten Valet Parking Schiphol?

Wil je de auto parkeren als je met het vliegtuig ergens naar toe gaat en graag eerst weten wat de kosten Valet Parking Schiphol zijn? Kijk dan op de website van Dutch Parkingservice wat dit kost. Parkeren is zo stukken voordeliger dan op de P1, P2 of P3 bij Schiphol zelf.

Van tevoren reserveren

Op de website kun je ervoor kiezen Valet Parking Schiphol te reserveren. Dit doe je eenvoudig online door het invullen van het reserveringsformulier. Je vult de vluchtgegevens en je persoonlijke gegevens in en als je nog eventuele extra’s wilt kun je dat er ook bij aangeven. Als alles is ingevuld wordt meteen ook voor je berekend wat de voordeligste manier van parkeren op Schiphol is.

Kosten Valet Parking Schiphol voor een bepaalde tijd

In het geval van Valet Parking wordt je auto de volledige vakantietijd geparkeerd op een veilig en afgesloten terrein zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. De tarieven beginnen bij een startbedrag van 45 euro voor de eerste dag waarna er iedere dag 7,50 euro bijkomt. Als je langer dan 17 dagen geparkeerd staat geldt een dagtarief van 3,75 euro. Met Valet Parking Schiphol parkeren kan wel tot 50% voordeliger uitkomen dan op een van de andere parkeerplaatsen op Schiphol. Betalen doe je veilig online of contant of met een creditcard bij de chauffeur die de zorg draagt voor je auto.