Wat moet je weten als je een auto huurt

Als je vaak een auto moet huren voor je werk, omdat je reist, of omdat je geen auto wilt maar er wel in moet rijden. Dan is het goed om te weten waar je op moet letten tijdens het kiezen van een autoverhuurbedrijf. Denk er bijvoorbeeld aan om https://www.europetrack.eu/ te checken voordat je bij een bedrijf aansluit. Met www.europetrack.eu weet je of het autobedrijf betrouwbaar is, aangezien deze gebruik maakt van rittenregistratie.

Neem beoordelingen met een korreltje zout

Een van mijn top huurauto tips is om te leren hoe je reviews efficiënt leest. Ik doe altijd mijn onderzoek naar autoverhuurbedrijven en lees reviews van de exacte branche. Ik moet opmerken dat, zoals hotelbeoordelingen, je veel beoordelingen met een korreltje zout moet nemen. Reviewers hebben de neiging om gemakkelijk geïrriteerd te zijn en vele malen is het om omstandigheden die gemakkelijk vermeden zouden kunnen zijn. Ze hebben de brandstof niet gevuld toen ze de auto terug brachten, of hun gehuurde GPS heeft een toeslag, ze kregen een rekening voor de tol die er was toen zij reden. Al die beoordelingen negeer ik bij het kiezen van een autoverhuurbedrijf. Nogmaals, doe onderzoek voor het boeken. Hoewel ik nog nooit een verhuurbedrijf met perfecte recensies heb gezien heb ik zeker het verschil tussen vreselijk beoordeelde plaatsen gezien en 4 + sterren autoverhuurbedrijven.

Vul de tank zelf

Het lijkt misschien erg handig dat het verhuurbedrijf de tank vult als back-up wanneer je de auto gelijk gaat gebruiken en dat is ook zo! Maar het is handiger om de tank zelf te vullen als je de kans daarvoor hebt. Het bedrijf kan namelijk veel extra vragen voor de benzine die in de tank zit, want de prijzen van benzine fluctueren nou eenmaal. Daarom is het handig om zelf de tank te vullen, zodat je de actuele prijs betaald.