Voordelig met de taxi Utrecht, speciaal op maat

taxi vliegveld

Ben je al bekend met taxi Utrecht? De naam zegt het al, deze fulltime taxi service brengt je overal naar toe binnen de provincie Utrecht. En dat niet alleen, de taxi kan je via een vast en voordelig tarief ook naar het vliegveld brengen, zodat je op tijd je vliegtuig haalt. Maak kennis met de vriendelijke privé chauffeurs en bestel je taxi direct!

Goedkope-Taxi-Utrecht -

Reserveren voor speciale gelegenheden kan natuurlijk altijd

Wil je weten hoe veel tijd en geld je kwijt bent aan een taxi rit, bel of whatsapp ons dan! Ook kun je via de website ons een e-mail sturen. We hanteren vaste prijs tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom, je weet waar je aan toe bent. Je kunt ver van te voren reserveren, maar het kan ook kort dag. Heb je een speciale gelegenheid? Een bruiloft bijvoorbeeld of een gezellig avondje uit in Utrecht? Laat het ons weten, we brengen je uiteraard veilig thuis. We kunnen ook zakelijk rijden, wanneer je bijvoorbeeld een dag vol drukke afspraken hebt. Je kunt in de auto ontspannen, of toch net even een telefoontje tussendoor plegen. 

Bestel de taxi

Ziekenvervoer is ook mogelijk bij de Taxi Utrecht

Mocht je slecht ter been zijn, of ziek zijn, kunnen wij je naar en van het ziekenhuis vervoeren, of naar een andere specialist. Alles is mogelijk met onze auto’s. De chauffeurs hebben allemaal kennis van EHBO, waardoor je op een veilige manier op je bestemming aan kan komen. Onze auto’s zijn speciaal afgestemd op ziekenvervoer. Mocht je hier vragen over hebben, laat het ons dan weten. De werkgebieden van taxi Utrecht zijn Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vianen,Houten, Bunnik, Leidsche Rijn, Bilthoven, de Bilt en natuurlijk ook het vliegveld Schiphol.