Voor een apk Emmeloord ga ik naar Autobedrijf Durree

Voor een apk Emmeloord ga ik altijd naar Autobedrijf Durree. Dit bedrijf, wat overigens een rdw erkenning heeft, heeft zeer professioneel personeel in dienst die de kneepjes van het vak kennen. Doordat de monteurs de juiste papieren op zak hebben is geen enkele auto een probleem voor hun. Doordat deze monteurs veel kennis en ervaring hebben kunnen zij van elk merk auto het probleem vinden en oplossen. Met een gerust hart breng ik altijd mijn auto naar deze garage voor de keuring. Een gerust hart in zoverre dat ik weet dat mijn auto in goede handen is, maar natuurlijk ben ik bang dat er iets wordt gevonden aan mijn auto wat veel geld gaat kosten. 

Apk is weer achter de rug

Tijdens de apk keuring hier in de garage in Emmeloord geniet ik van een kopje koffie in de wachtruimte. Een groot voordeel is dat ik kan wachten op de keuring en er na een uur weer met de auto kan wegrijden. Meestal in andere garages moet je je auto brengen en als je geluk hebt kan je ie de volgende dag weer ophalen. Altijd een heel geregel om ander vervoer te regelen, gelukkig is dat bij Autobedrijf Durree niet aan de orde. Hier is het keuren terwijl je wacht.