Op zoek naar occasions nabij Naarden

Occasions Naarden

Ben jij op zoek naar occasions nabij Naarden? Dan zit jij bij de Occasiondealer ‘t Gooi B.V aan het goede adres. Dit bedrijf is gevestigd in Kortenhoef. Al een tijdje wilde ik heel graag mijn auto inruilen voor een andere tweedehands auto. Mijn voertuig was al best aan leeftijd en de kilometerstand was al behoorlijk hoog. Ook kwamen bij de APK keuringen steeds meer onderdelen bij die vervangen moesten worden. Dit loopt steeds aardig in de kosten en daarom was het beter om te kijken naar een andere auto. Wij zijn bij aantal zaken wezen kijken voor een leuke wagen.

Occasions Naarden

Goede occasions nabij Naarden

Deze zaak in Kortenhoef zag er erg professioneel uit en voelde gelijk goed aan. De medewerker stond ons erg vriendelijk te woord. Ik vertelde over mijn mogelijkheden wat betreft het inruilen van mijn voertuig. Samen hebben wij een leuke andere auto kunnen vinden. Ik heb een proefrit gemaakt om te kijken of  deze auto mij beviel. Hij reed perfect en voelde goed aan. Voor dat ik de auto mee werd het voertuig eerst nog grondig geïnspecteerd en werd voorzien van een nieuwe APK. Ook werd hij helemaal schoongemaakt, zodat ik een frisse auto had. Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Ik kan dan ook zeker dit bedrijf aanraden voor occasions nabij Naarden.