Nieuwe dashcam gekocht

Boardcamera_GS90A_GPS_DashcamDe laatste tijd gebeuren de gekste dingen op de weg. Wegens bepaalde redenen wilde ik graag een dashcam hebben. Je ziet namelijk met regelmaat vandalisme of auto’s die zonder reden remmen om zo geld te krijgen. Om dit soort redenen wilde ik graag een dashcam kopen. Ik ben vervolgens op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Op internet staan veel bedrijven. Na een aantal website met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij boardcamera. Het bedrijf is super professioneel. Zo hebben ze een goede webshop en hebben alle producten een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Daarnaast hebben ze in de webshop een goede bestelmodule geïntegreerd, om het zo klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Online bestelddashcam

Het bestellen was erg eenvoudig. Alles staat duidelijk aangegeven en het betalen is uitstekend beveiligd. In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten op mijn pakketje. De service van boardcamera is dus perfect, evenals de kwaliteiten van mijn camera. Alles wordt goed gefilmd, dus mochten er problemen komen heb ik alles vaststaan.

Het is echt een aanrader om hier een camera te bestellen. Ze beschikken over een gigantisch assortiment, zodat er altijd een product bijzit waar jij naar opzoek bent. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Dit kan telefonisch, maar ook via de live chat. Zo word je direct ondersteund bij jouw vragen. Bekijk de website voor meer informatie.