Mijn nieuwe Deutz motoren!

Hoe gek kan het lopen? Van de week zijn we met de auto op vakantie gegaan naar het mooie Spanje en bij thuiskomst besloot mijn auto ermee te stoppen… We stonden letterlijk thuis voor de deur toen de auto het niet meer deed, ik kreeg hem ook met geen mogelijkheid meer aan de praat. Mijn man had wat dat betreft wel verstand van auto’s waardoor hij direct onder de motorkap is gekropen om te zoeken naar het probleem. Vrij snel is duidelijk geworden dat het probleem in de motor zelf zit waardoor deze hoognodig vervangen dient te worden.

Logo-500-x-500-JPEG

Nu dat ik er niet op zit te wachten dat ik hiervoor hoge kosten moet voldoen ben ik op het internet gaan zoeken naar een goedkope garage waar ik mijn Deutz motoren kan vervangen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van adrijversdieselmotoren.nl. Hier kan je namelijk wel degelijk je motor van de auto vervangen voor een aantrekkelijke lage prijs!

Turbo-K36-5-MTU-1-1024x639

Zelf doen of laten doen?

Je hebt natuurlijk de keuze bij hun om het te bestellen en het zelf te monteren, uiteraard kan je er ook voor kiezen om het af te laten leveren bij je garage waardoor hun het voor je monteren. Al met al hebben wij in ieder geval onze nieuwe Deutz motoren gevonden, volgens mij nog goedkoper als wat ik er elders voor heb moeten betalen!