Meer informatie over de rijschool

Ik was net 18 jaar geworden en ik wilde graag mijn rijbewijs halen. Ik ging hiervoor op het internet op zoek naar een rijschool bij mij in de buurt die rijles aanbiedt tegen lage tarieven. Mijn ouders hadden mij aangeraden om meer over de rijschool Sabrina op te zoeken.


Meer informatie

Ik ging vervolgens op het internet op op zoek naar meer informatie over de rijschool Sabrina. Ik kwam terecht op de website van de rijschool. De website is erg overzichtelijk en je kan alle informatie waar je naar op zoek bent gemakkelijk vinden. Ze bieden onder andere ook studentenkorting aan wat voor mij erg aantrekkelijk was omdat ik aan het HBO studeer en ik daarom korting zou krijgen op mij rijlessen. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat de rijschool de leerlingen aanbiedt. Ze bieden onder andere een gratis proefles aan. Ik heb me hiervoor direct na het lezen van de informatie op de website voor aangemeld. Tijdens de proefles werd mij alles erg rustig en uitgebreid uitgelegd en ik had direct al een erg goede klik met mijn rijinstructeur. Ik les nu een aantal weken bij de rijschool Sabrina. Ik heb het autorijden al aardig onder de knie gekregen en ik raad de rijschool aan iedereen aan die op zoek is naar een rijschool die lage tarieven hanteert.