Huur een elektrische chopper om de natuur te verkennen

logo-e-chopperhuren.nl

Ben je van plan om met vrienden of kennissen er is even lekker tussen uit te gaan, dan is het huren van een E-chopper een leuk idee om een stukje te gaan toeren. Deze elektrische chopper van Spyder Wheelz is een stoer en leuk vervoersmiddel waarmee je voor de dag kan komen. Door heel Limburg zijn verhuurpunten waar je zo’n stoere milieubewuste tweewieler kan huren. Vanuit elk van deze verhuurpunten kun je een leuke route pakken om van de natuurgebieden te genieten van wat Limburg te bieden heeft.

elektrische chopper

Lekker de natuur in op een stoere tweewieler zonder dat je nagekeken wordt of dat je een milieuvervuiler bent. Je hoeft je duurzame waarden niet op te offeren om een dagje weg te gaan op een vervoermiddel waarbij je niet hoeft te trappen. Deze volledig elektrische tweewieler met stoere uitstraling, zal goedkeuring krijgen van elke groen liefhebber. Er lekker op uit gaan of het nu een lange of korte rit is ‒ genieten van de omgeving met een snelheid van maximaal 25 km/u.

Born to be “mild”.

elektrische chopper

Het is een ongelooflijk toegankelijk vervoersmiddel, waar je relaxed op zit zonder moe te worden. Met zijn relatief dikke banden zal elk ruw terrein of bospad een fluitje van een cent zijn. Lekker ontspannen aan het stuur zonder van het zadel getrild te worden. Genieten van landelijke en bosrijke gebieden zonder CO₂ uitstoot of lawaai. Vanuit strategisch gelegen verhuurpunten van www.e-chopperhuren.nl kun je meteen op pad naar de mooiste gebieden. Met de 1200 watt motor ben je verzekerd van een 60-70 kilometer radius. Dit betekent dat je lekker het gebied kunt verkennen, zonder je druk te hoeven maken over een accu die snel leeg raakt. En misschien ben je wel zo enthousiast geworden over de elektrische chopper dat je hem wel in je bezit wilt hebben. Huren en kopen is allemaal mogelijk via www.e-chopperhuren.nl.