Het beste van autogarage lelystad

Vandaag zag ik op facebook dat mijn vriend een nieuwe auto heeft gekocht bij de dealer. De volgende dag belde hij mij toevallig op en vroeg of hij samen met mij een rondje wilde rijden. Ik kon alleen pas volgende week in verband met werk. Dus kwam hij volgende week langs. Hij haalde mij op met zijn nieuwe auto. Het is een super gave auto en gaat heel snel van 0 naar 100. Op een gegeven moment stonden wij stil bij een stoplicht. Ik keek naar achter en er kwam een auto heel hard aanrijden. Gelukkig drukte hij nog op de rem, maar het was net iets te laat. De auto van achter raakte mijn vriend zijn auto en heeft een kleine schade opgelopen. Wij hebben samen de schadeformulier ingevuld en zijn naar King Autoservice autogarage lelystad gegaan.

apk-keuring

King autoservice

Toen wij daar aankwamen hebben wij de auto gelijk op de brug gezet. De automonteur zag gelijk dat dit niet echt een grote schade was. Hij vertelde ons dat hij het binnen een uurtje kon maken. Wij zijn toen naar een cafetaria gegaan in de zelfde straat om even wat te gaan eten. Nadat wij klaar waren met eten gingen wij weer terug naar de garage. We zagen dat de automonteur al klaar was met de auto.

KingAutoService

Eindresultaat

De auto is gerepareerd en het leek alsof er helemaal geen schade was gericht. Heel netjes gedaan door King Autoservice. Voor heel goedkoop krijg jij je autoproblemen opgelost en zeker met kwaliteit!