Het belang van een schone boot

het belang van een schone boot

Een schone boot is niet alleen mooi om te zien, het is ook nog eens van groot belang voor de levensduur. Maak je een boot nooit schoon dan gaat de boot aanzienlijk korter mee, door veel vuil is de kans zelfs aanwezig dat de bot op bepaalde plaatsen kan gaan rotten. Maak je regelmatig gebruik van ultramar reiniging zorg je ervoor dat je boot niet alleen lekker schoon is, maar ook beschermd tegen rotten en een langere levensduur is gegarandeerd. Niet alleen voor je boot maar ook het zeildoek om je boot te beschermen.

boot schoon houden

Ook voor de kap van je cabriolet

Niet alleen de kap van je boot heeft een hoop te verduren, ook de kap van je mooie cabriolet heeft natuurlijk regelmatig onderhoud nodig. Ook hierbij is het van belang dat je de kap regelmatig een schoonmaakbeurt geeft, doe je dit niet dan kan dit ten koste gaan van de werking van de kap met alle gevolgen van dien. Ook blijft de kap langer mooi, en zorg je ervoor dat deze goed blijft functioneren. Het impregneren van je cabriokap is nodig om de kap eenvoudiger te kunnen schoonmaken, ultramar reiniging bestaat uit een aantal aspecten wat begint bij een goede reiniging.

Bij twijfel neem contact op

Weet je niet goed wat je nodig hebt met betrekking tot ultramar reiniging, neem dan contact op met de ervaren medewerkers van esails.nl. Zij weten precies wat je wel en niet kunt gebruiken voor je boot, zeildoek, cabrioletkap, maar ook wanneer de kussens binnen in de boot toe zijn aan een schoonmaakbeurt ben je hiervoor aan het goede adres. Zo zijn er voor heel veel dingen de juiste schoonmaakmiddelen verkrijgbaar, maar ook om te impregneren. Ook voor andere materialen als aluminium, kunststof of velgen van je auto zijn er middelen beschikbaar.