Heb jij al een heftruckcertificaat behaald?

Ikzelf ben werkzaam in een magazijn en merk steeds meer om mijn heen dat er collega’s zijn die een heftruckcertificaat op zak hebben, iets wat ik nog niet heb maar wat ik wel graag wil behalen. Mijn werkgever vond het een geschikt idee om ook voor mij dit certificaat te volgen om te behalen. Natuurlijk moest ik het uitzoeken bij wie ik dit het beste kon volgen.logo1

Hierin ben ik erg snel met mijn zoektocht aangezien er naar mijn mening maar een bedrijf is waar ik graag een opleiding wil volgen, verkeersschool Wesseldijk staat erom bekent dat er wel degelijk een goede opleiding gevolgd kan worden!

Mijn ervaring:Wesseldijk-5014re2

Ik heb wel eerst bij meerdere bedrijven gekeken of dat het daar voordeliger kon, achteraf gezien was dit absoluut niet ter sprake aangezien Wesseldijk echt goedkoper is als dat je elders zult vinden. Mijn werkgever heeft hierin akkoord gegeven om bij hun dit certificaat te behalen. Al met al is het voor mij een gemak geweest om dit certificaat te behalen bij hun aangezien het enorm goed werd uitgelegd zodat iedereen het begrijpt. Deze opleiding raad ik dan ook echt aan om te volgen als je werkzaam bent in een magazijn waar gewerkt wordt met een heftruck. Het behalen van een heftruckcertificaat bij Verkeersschool Wesseldijk is voordelig maar ook de zekerheid dat jij de nodige kennis krijgt te horen wat nodig is!