Een bedrijfswagen in combinatie met financial lease

Wilt u uw wagenpark uitbreiden of zou u graag die ene, goed uitgeruste bedrijfswagen rijden, maar laten de liquide middelen u in de steek? Dan is financial lease wellicht iets voor u. In dat geval kiest u namelijk de bedrijfswagen die bij u past, zonder direct het aankoopbedrag te hoeven voldoen.financial-lease-twente

Financial lease laat u de aankoopsom van een bedrijfswagen in maandelijkse termijnen aflossen. U bepaalt als eerste het bedrag dat u wél kunt aanbetalen, vervolgens kiest u de looptijd van het contract en de eventuele slottermijn. Het bedrag dat overblijft na bepaling van de aanbetaling en slottermijn wordt verdeeld over de looptijd, met als resultaat het maandelijkse tarief dat u verschuldigd bent. Op deze manier rijdt u vaak al voor een klein bedrag per maand een mooie bedrijfswagen, zoals de Opel Vivaro, Volkswagen Transporter of Mercedes-Benz Vito.

Voor advies over de financial lease van een geschikte bedrijfswagen, kunt u contact opnemen met Financial Lease Twente. U bent bij deze transparante en ervaren aanbieder te allen tijde verzekerd van maatwerk dat optimaal aansluit bij uw onderneming.