Direkt Autoschade Rijswijk helpt jou graag verder

garantie

Ik was laatst shoppen bij mij in de buurt en zo onhandig als ik ben, liep ik autoschade op. Zoals jullie je kunnen voorstellen is dit natuurlijk erg vervelend. Gelukkig viel de schade wel mee, ik schampte namelijk alleen de muur bij het parkeren. Ik kon hier dus nog prima mee rijden echter vindt ik een beschadigde auto niet mooi. Omdat ik mijn APK keuring ook altijd doe bij Direkt Autoschade Rijswijk was ik benieuwd naar de prijs voor dit herstel. Ik nam dus telefonisch contact met hen op en zij wisten dan ook gelijk wie ik was. Ik legde de situatie uit en vroeg wat zij hier aan konden doen. Het eerste wat ik te horen kreeg was dat het geen probleem was, ik kon de volgende dag al direct langskomen.

autoschade direkt

Waarom deze garage?

De reden waarom ik een tijd geleden voor Direkt Autoschade Rijswijk gekozen had is het volgende. Zij hanteren namelijk strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Iets wat is deze tijd noodzakelijk is, althans dat is mijn mening. Zo ben ik dus garant van een professionele en betrouwbare dienstverlening. Verder geven zij nog eens twee jaar garantie op het schadeherstel. Deze firma biedt overigens nog een scala van andere diensten, wellicht ook interessant voor jullie:

–       Autoschade herstel van A to Z;
–       Motoren, brommers & scooters spuiten;
–       Uitdeuken zonder spuiten;
–       Spot repair;
–       Taxatie voor verzekering;
–       Ruit reparatie / vervanging;
–       Auto poetsen binnen & buiten;
–       APK werkzaamheden.

Autoschade RijswijkZoek jij dus een betrouwbare garage omdat je niet meer tevreden bent met je huidige, dan verwijs ik jou graag door naar autoschade-direkt.nl.