De motor tank uitdeuken

motor tank uitdeuken

Gelukkig is mijn paradepaardje weer gemaakt, door middel van motor tank uitdeuken. Al jaren rij ik schadevrij met mijn tweewieler, tot vorige week. Het was een lekkere zonnige dag en ik had besloten om mijn auto te laten staan en met mijn tweewielig vervoermiddel naar mijn werk te gaan. Onderweg heb ik, genoten van de heerlijke bries die ik in mijn gezicht kreeg. Dit maakt mijn dag al helemaal goed. Ook had ik deze keer geen problemen met een file, want daar kan je makkelijk tussendoor rijden. Tot een automobilist van baan verwisselde en mij hierbij over het hoofd zag.  motor tank uitdeuken

Flinke schade

Gelukkig viel de schade achteraf mee en had ik verder geen lichamelijk letsel. Maar de schrik zat er wel goed in. Nadat het met de verzekering allemaal was afgerond had ik een afspraak gemaakt om de motor tank uit te laten deuken.  Bij van Uden Restyling hebben zij de nodige kennis en ervaring om jouw kostbare bezit weer te maken. daar was ik enorm blij mee om een bedrijf te vinden die op een zeer professionele wijze de schade aan mijn voertuig hebben gemaakt. Je ziet er gelukkig niets meer van, maar ik ben nu wel een stuk voorzichtiger geworden.