Boottransport snel geregeld

Boottransport

Wij zijn zeer tevreden over de boottransport die wij vorige maand hadden besteld. De haven waar meerdere boten liggen moest ontruimd worden. Alle boten moesten naar een andere locatie gebracht worden. Een taak die je niet zomaar even doet. Bovendien gaat hier veel tijd en werk inzitten en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die deze klus voor ons kon regelen.

Al snel kwamen wij bij de Gebr. Vermeer uit. Dit logistieke bedrijf heeft al meer dan dertig jaren ervaring op dit gebied en meer en was zeker in staat om ons met deze klus te helpen.

Boottransport uit handen geven

Aangezien wij niet de kennis hebben om met boten te gaan rijden om deze op een andere locatie te brengen, hebben wij de hulp van de Gebr. Vermeer ingeschakeld. Met de juiste kennis en materialen om deze boten te kunnen vervoeren, zijn zij aan de slag gegaan. Heel snel en zeer vakkundig werden de boten één voor één op een vrachtwagen geladen.

Met de juiste kranen werden deze boten uit het water getild en op de vrachtwagen gezet. Hierna kon deze naar de andere locatie gaan rijden waar de boot weer in het water werd gelegd. Een hele operatie, maar met met de nodige ervaring en uiterste zorg uitgevoerd. Wij zijn dan ook zeer goed te spreken over dit transportbedrijf.