Auto inkoop dienst

auto inkoop

Mocht je jouw auto willen verkopen, dan zijn er genoeg bedrijven die een auto inkoop dienst aanbieden. Hierbij hoef je geen zorgen te maken over de prijzen, want meestal geeft zo een soort bedrijf eerlijke prijzen. Bovendien zijn er geen tussenpersonen betrokken en is het geen veiling. De meeste kopen het met eigen geld, waarbij zelfs schade auto’s ingekocht kunnen worden. Wat ook een goede service zou zijn is dat de auto gratis wordt voorzien van een ophaalservice, zo hoef jij de deur niet uit met de auto zelf. Verder is het natuurlijk fijn om een gratis en vrijblijvende taxatie te hebben. Het fijnst aan deze bedrijven is dat ze vaak de schadewagens of auto’s zonder keuring inkopen. Vaak als je zelf zulke auto’s wilt gaan verkopen gaat dat erg lastig, waardoor dit een ideale en snelle manier is om geld te krijgen.

Taxatie

Wanneer de autogarage een auto inkoop dienst levert, is het vaak mogelijk om een vrijblijvend taxatie aan te vragen. Hier vul je gemakkelijk de gegevens van de auto in, waarbij het belangrijk is dat je het op de juiste manier doet. Je moet namelijk ook de eventuele schade van de tweedehands auto vermelden. Na het inzien van deze informatie door de taxateurs, zal je waarschijnlijk binnen dezelfde dag nog een mail of telefoontje krijgen met de prijs wat de auto van jou waard is. Het enige wat je hierbij nog hoeft te doen is om het bod te accepteren, als je er logischerwijs tevreden over bent.

auto inkoop

Ophaaldienst

Na het accepteren van het bod, zal de auto inkoop bedrijf een afspraak laten maken met jouw om de auto af te nemen. Alles wordt hier in orde gemaakt, denk hierbij aan de verkoopcontract en vrijwaring. Bovendien wordt er nog eens een check gehouden of de ingevulde informatie wel degelijk klopt.